Crowdfunding 106% Succesfull

Gisternacht was het einde van de crowdfunding. Dankzij in totaal 151 donateurs ging de teller op slot op 106%, met als eindbedrag €15.507,- Dat is meer dan €1000,- boven het streefbedrag!

Dankzij U is er een fantastisch eindresultaat behaald. Ik wil U hiervoor vanuit de grond van mijn hart bedanken. Ik ben zeer ontroerd. Zonder U was het boek er waarschijnlijk niet gekomen. Ik voel de verantwoordelijkheid om U, na het doen van uw gulle bijdragen, hiervoor te belonen. U kunt erop rekenen dat het boek, het mooiste fotoboek gaat worden, die U ooit gezien heeft!

https://www.voordekunst.nl/projecten/8901-out-of-place-1

Book Arrival!Out of Place

In his first monograph, Bas Losekoot explores how population density affects human behaviour in the centre of the world's most crowded megacities. Renowned designer Teun van der Heijden translated the project into an extraordinary book. Including an essay by Hugo Macdonald, screenplays by Kasper van Beek and a conversation with Paul Halliday. Published by Kehrer. Price €45,- The book is now ready for shipping, order your signed copy here!